Tech Deep Dive: wat wil je weten? En meer in Blockchain-nieuwsbrief nr. #38

#38・
190

abonnees

41

edities

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Door je te abonneren, ga je akkoord met de Voorwaarden en Privacybeleid van Revue en begrijp je dat Blockchain-nieuwsbrief jouw e-mailadres zal ontvangen.

Tech Deep Dive: wat wil je weten? En meer in Blockchain-nieuwsbrief nr. #38
Door Krijn Soeteman • Editie #38 • Bekijk online
Beste lezers,
Omdat ik morgen (maandag 4 februari) bij de Tech Deep Dive van de aanstaande Odyssey-hackathon ben, wilde ik jullie vragen of in het programma van maandag iets staat waarvan je denkt: daar moet Krijn langs om dat en dat eens te vragen/voor te leggen/aan de tand te voelen van die en die (interessante) persoon. Ik kan niet beloven dat ik overal tegelijk kan zijn, maar ik zal proberen jullie vragen mee te nemen (reply op deze mail of zeg het via Twitter)
Genoeg interessante mensen in ieder geval, waaronder organisator Rutger van Zuidam, Bitcoinman Sjors Provoost, Ocean Protocol-chef Trent McConaghy, Parity Tech.-baas Jutta Steiner (dingen over Polkadot) en nog veel meer. Check zelf het programma maar voor meer.
Verder zijn er de rest van de week verschillende meetups van de tracks (ik ben bij de Nature 2.0 op de 5de)
Wat verder nog opviel afgelopen week:

Taproot Is Coming: What It Is, and How It Will Benefit Bitcoin
Bitcoin 2019: A Peer-to-Peer Conference for the Whole Bitcoin Community
January ’19 update – GET Protocol
Meetups e.d.
Naast de wekelijkse meetups in de verschillende steden (die je nu vast op je agenda hebt staan), drie maandelijkse meetups en eentje iets verder weg:
6 februari Bitcoin Wednesday nr. 68 met o.a. Bisq (decentrale exchange), een verhaal over ‘City of blockchains’, een ‘permissionless distributed ledger’ die zichzelf aanpast aan transactiehoeveelheid en meer.
12 februari Food Integrity Blockchained Meetup in het Science Park in Amsterdam, ook eens een andere kant van blockchainland.
14 februari is de 16de Blockchain Talks in de Beurs van Berlage.
En last but not least als cadeautip:
Cryptovaluta voor Dummies
Vond je deze editie leuk?
Krijn Soeteman

Blockchain. Bitcoin. Ethereum. Geld. Cash. Veiligheid. De basis. Alles rond blockchain is nieuw en interessant. In deze nieuwsbrief probeer ik kaf van koren te scheiden. :)

Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Krijn Soeteman met Revue.
Wibautstraat 150 BP 0.67, 1091 GR Amsterdam, The Netherlands