Bekijk profielpagina

Blockchain-nieuwsbrief: te veel om in een titel samen te vatten - Editie #29

Blockchain-nieuwsbrief: te veel om in een titel samen te vatten - Editie #29
Door Krijn Soeteman • Editie #29 • Bekijk online
‘t Waren twee weekjes vol overleg, meetups en conferenties. Afgelopen donderdag en vrijdag The Next Web Conference met een hele Hard Fork track én de eerste editie van de Blockchain Innovation Week in Den Haag. Die laatste gelukkig eind van de dag / ’s avonds, dus een soort van combi met TNW was mogelijk. Donderdag in ieder geval nog wel. En het aantal interessante nieuwsberichten rond cryptovaluta neemt wat dat betreft ook stevig toe. Een lange en misschien iets minder gefocuste nieuwsbrief, maar dat mag de pret niet drukken!

Misschien toch maar eens een opmerking over koersen: tuurlijk is snel geld verdienen handig en geen onprettige bijkomstigheid. Velen doken om die reden dan ook in cryptovaluta en andere tokens. Maar het zal heel veel tijd blijven kosten voordat de boel echt bruikbaar is. Simpele ideeën kunnen misschien snel tot wasdom komen, maar voordat alles zo gekoppeld is dat alle beloften waargemaakt worden, dat duurt nog wel een aantal jaar. Is dat erg? Nee, in mijn ogen alleen maar tof :) Play time!
Amid Chaos, Our Decentralized Future Is Being Built
TNW Conference 2018: Tim Draper in gesprek met Justina Lee (eigen transcript)
Hoe Wired 100.000 dollar aan bitcoin verloor
In de categorie: ook tof of interessant:
- In Praag komen 10 Bitcoin-ATM‘s in metrostations te staan, gebouwd door het bedrijf General Bytes van een bitcoiner van het eerste uur Martijn Wismeijer. 
- EOS gaat live op zijn mainnet, ondanks mogelijke problemen
- Ook TRON gaat live.
- Bitcoin Gold is overvallen door een Double Spend Attack waardoor iemand 388.222 BTG kon stelen… Size does matter in dit geval
- Nederlands bedrijf Attrace wil de affiliate marketing-business opschudden met een eigen blockchain die 2000 transacties per seconde aan moet kunnen.
- Een link naar een tweet van Lykle de Vries over een samenvatting van een longread die op zichzelf ook erg interessant is: An investors take on cryptoassets (maar ja, tl;dr moet natuurlijk voorkomen worden)
Vond je deze editie leuk?
Krijn Soeteman

Blockchain. Bitcoin. Ethereum. Geld. Cash. Veiligheid. De basis. Alles rond blockchain is nieuw en interessant. In deze nieuwsbrief probeer ik kaf van koren te scheiden. :)

Klik hier om je uit te schrijven.
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan hier.
Gemaakt door Krijn Soeteman met Revue.
Wibautstraat 150 BP 0.67, 1091 GR Amsterdam, The Netherlands